Voorbereidingen Streker Oerbos Survivalrun 2014

Survivalvrienden,

De datum van zondag 14 september nadert met grote stappen. Over ruim 6 weken is het zover, de 8ste Streker Oerbos Survivalrun 2014. Zowel het organisatie- ,  als het bouwteam zijn volop bezig met de voorbereidingen.

Graag vragen wij jullie aandacht voor de volgende zaken :

  1. Zaterdag  6 september is een belangrijke dag voor het bouwen van de hindernissen. Wij kunnen dan heel veel hulp gebruiken. Dit is echt hard nodig. Er zal deze keer geen knoopcursus worden geregeld, dit vanwege het vele gebruik van stroppen. We willen beginnen om 8 uur en om kwart voor 8 staat de koffie klaar in de kantine van Germaco 1 op de Geerling nr 9;
  2. Maandagavond zal de eindhindernis worden opgebouwd op het grasveld voor de kantine. Ook dan hebben we veel hulp nodig. Om 19.00 uur willen we dan beginnen;
  3. In de week voorafgaande aan 14 september worden de overige hindernissen gebouwd en is er ook veel werk aan de winkel.

Bij deze willen wij jullie nadrukkelijk vragen om op te geven, wanneer je kunt helpen. Dat kunnen uiteraard ook ouders of andere liefhebbers zijn.
Een mail met daarin de dagen wanneer je kunt helpen, kun je sturen naar Jos Mathot,  thomareli@quicknet.nl. Vermeld duidelijk dag en datum en of het de morgen, middag of avond is, of de gehele dag.  Je kunt ook het bijgevoegde invulschema gebruiken en mailen. Jos maakt dan een totaaloverzicht, waarna we een goede planning kunnen maken en iedereen nuttig aan de slag kan.

In de vorige editie van 2012 hebben we gemerkt hoe belangrijk de opruimploeg is. Vele handen maken immers licht werk. Zo gauw als de laatste 13 of 18 km deelnemer is gepasseerd, gaat de opruimploeg er achter aan en ruimt alles op. In 2012 konden we rond 15.00 uur beginnen. Een aantal leden van SSV doet mee aan de run. Prima zaak, daar is hij voor !!  Wij willen  toch graag een beroep op hen doen om na hun wedstrijd een bijdrage te leveren aan de opruimploeg. We zullen er met de starttijden rekening mee houden. Ook van deze mensen willen wij  graag een opgave van bijdrage in de opruimploeg op zondag.

In 2012 waren we rond 19.00 uur klaar en hebben we in de Paus op eigen kosten van een gezamenlijke maaltijd genoten. Ook dit jaar gaan we dit doen. De kosten volgen nog. Ook hier graag een opgave, op verzoek van de Paus.

Dankzij de inzet van in totaal 250 vrijwilligers kunnen we deelnemers, publiek en de vrijwilligers zelf een prachtige dag aanbieden. Om onze dankbaarheid aan die vrijwilligers te tonen, verloten we onder hen een aantal leuke prijsjes. Ook dit jaar weer een weekend rijden in een Opel, kappersbonnen, taarten etc. Heb je ook iets beschikbaar of weet je iemand die wat wil geven, ook dan ben je welkom om dat bij Jos te melden. Alvast dank voor je medewerking.

Bedankt voor je reactie.

Met vriendelijke groet,

Gerard de Wit en Jos Mathot