Bestuur

Theo Jong

Functie: Voorzitter
Mail: voorzitter@ssvsurvivalrun.nl

Van wie ben je der ien?

Geboren en getogen in het mooie Lutjebroek keek ik als klein ventje eind jaren ‘80  altijd al naar het programma “survival of the fittest ”. Daar kwamen nog eens echte kerels voorbij die grote afstanden renden dwars door akkers, bossen, velden en sloten. Stukken met dikke boomstammen renden en daarna doormidden hakten. En uiteraard de hindernissen van touwen, netten en balken, daar keek je echt tegenop. Wat een buffels van mannen waren dat. Niet wetende dat ik jaren later aan dezelfde sport zou doen!

Dit is begonnen in het jaar 2000 met de allereerste Streker Oerbos Survivalrun. John Reus, de grote initiator van de SSV, vroeg of ik niet zin had in de run. Nou ja, waarom niet? Ik had net militaire dienst achter de rug dus dacht, dat doen we wel effe….                                      Dat bleek toch wat taaier te zijn dan op tv. Al met al beviel het wel daarom direct opgegeven voor de run in januari 2001 te Beltrum, de bakermat van de survivalrun. Dit bleek een nog taaiere variant. Onder een snijdende wind en aardig wat water te hebben gezien toch de finish gehaald. Hier bleef het dan voorlopig ook bij, want ik had ook nog een wervelende voetbalcarrière in de kelder van het amateur voetbal. Toen dat erop zat in 2007, toch maar eens gaan kijken bij de SSV en een training bezocht. Ik was meteen verkocht. Hierop gelijk lid geworden en tot op heden actief in de MSR-klasse met zo af en toe een lange run. Als je mij dan ook vraagt wat is er nou zo mooi aan de sport? Op de club de gezelligheid tijdens trainingen maar ook de onderlinge strijd. Ieder beoefent de sport op zijn eigen niveau en is daarmee verantwoordelijk voor zijn eigen successen. Daarbij is er een grote mate van saamhorigheid binnen de club.

Op een wedstrijddag ben ik altijd weer blij als ik eenmaal gestart ben en maar uiteindelijk ook weer bij binnenkomst met het felbegeerde rode bandje (want die is er niet voor om weg te geven); het ultieme bewijs van inzet, doorzettingsvermogen, techniek en kracht en waar je hebt laten zien bestand te zijn tegen de elementen van de natuur (nat/kou/hitte). Altijd weer een zeer voldaan en trots gevoel bij het uitlopen en behalen van een survivalrun!

Theo

Jos Mathot

Functie: Bestuurslid, coördinator Streker Oerbos Survivalrun en organisatie ODW
Mail: jos.mathot@ssvsurvivalrun.nl

Van wie ben je der ien?

Jos Mathot is de naam, geboren, opgegroeid en wonend in het prachtige Wervershoof aan het IJsselmeer. Inmiddels de 63 jaar gehaald, getrouwd met Mia, 3 kinderen, Thomas, Marijn en Eline.

Ik heb tot 1 april 2017 als adviseur bij ING gewerkt. Momenteel werk ik in de bouw bij Rinkel & Smit Bouw B.V. in Wervershoof.

Ik ben het liefst met sport bezig.

In 2002 was ik nieuwsgierig hoe de survivalrun SOS 2002 zou zijn en nadat ik heb meegedaan, was ik verkocht. Doordat we tijdens de survivaltraining o.a. ook door de sloten gingen, werd de prutmarathon eigenlijk ook wel interessant. Schermerhorn dus !! Als er ijs op de sloot ligt, sta ik er zo snel mogelijk op !! Door knieproblemen zit survivalrun er ws. niet meer in en vind je mij voortaan op de fiets.

In september 2005 vroeg Piet Brussel mij om coördinator/regelneef van de Streker Oerbos Survivalrun 2006 te worden. Ik kon geen nee zeggen en heb daar geen moment spijt van gehad. Dankzij een super-organisatieteam, een bouwteam, de vele vrijwilligers en het geweldige weer hebben we elke keer een prachtwedstrijd. Dat doe ik dus al weer een hele tijd en op 14 oktober 2018 hebben we de 10de Oerbos survivalrun georganiseerd, met maar liefst 1200 deelnemers.

Zondag 13 september organiseren we de 11de Oerbos, met een geheel vernieuwd parcours.

See you aan de start bij de 11e SOS in 2020 !!  Hou onze site in de gaten.

Bart Wisman

Functie: Penningmeester
Mail: penningmeester@ssvsurvivalrun.nl

Gertjan Kreuk

Functie: Bestuurslid en hoofd evenementen
Mail: gertjan.kreuk@ssvsurvivalrun.nl

Van wie ben je der ien?

Ik ben geboren in 1981 in Wervershoof aan de rand van het IJsselmeer. Daar heb ik samen met mijn ouders en twee oudere broers tot mijn twaalfde gewoond. Toen ik naar het voortgezet onderwijs ging, besloten mijn ouders te verhuizen naar de Kadijkweg in Andijk. Daar startten ze hun eigen tulpenbedrijf, Maatschap Kreuk.
Sinds 2008 ben ik weer terug in Wervershoof  en woon ik samen met Mireille op de oude voetbalvelden van VVW. In 2011 zijn wij getrouwd.

Na het afronden van HTS bouwkunde, heb ik gewerkt voor Heddes Bouw. Na drie jaar besloot ik mijn loopbaan voort te zetten bij Hecon Bouwgroep. Inmiddels werk ik hier alweer zeven jaar als werkvoorbereider van mooie en gevarieerde bouwprojecten, zoals bedrijfshallen, boerderijen, maar ook grote appartementencomplexen en verbouwingen.

Als jong jochie ging ik op voetbal. In de jeugd bij VVW en later bij de senioren van Zwaagdijk. Een jaar of vijf geleden werd mij gevraagd of ik een keer mee wilde doen aan een survivalrun. Dit leek mij wel wat en zo geschiedde. De eerste run viel absoluut niet mee, maar toch vond ik het zó leuk dat ik ben blijven hangen bij SSV. Inmiddels heb ik mijn voetbalcarrière beëindigd en richt ik mij volledig op de survival. De kick van survival is om elke keer weer met je bandje over de finish te komen. Ook de sfeer rondom de runs vind ik geweldig.

Sinds 2013 ben ik als algemeen bestuurslid toegetreden tot het bestuur met als doel mijn steentje bij te dragen voor deze mooie vereniging. SSV is een dynamische vereniging met enthousiaste vrijwilligers en leden. En dit moet zeker zo blijven!

Kathy Oudenaller

Functie: bestuurslid
Mail: kathy.oudenaller@ssvsurvivalrun.nl

Van wie ben je der ien?

Mijn naam is Kathy Oudenaller- Besseling, woon in Venhuizen en ben getrouwd met Joeri. Wij hebben 2 kinderen :  Noortje en Jelmer. Alle 3 zijn ze lid van onze SSV. Zelf ben ik actief met tennissen en wandelen met onze hond ………

Ik ga graag mee met de sporters van het gezin. Survival, voetbal, tennis en paardrijden. Sta ook vaak langs de lijn en fotografeer dan graag voor de clubs.
Ik werk bij Panamerican Seeds in Venhuizen. Daar ben ik verantwoordelijk voor de Stockzone. Ik stek voor het bedrijf en het buitenland. Deze stekjes gaan de hele wereld over.

Ik heb mij aangemeld voor het jeugdbestuur, omdat ik graag meer wil regelen voor de jeugd. Hiermee ben ik in het seizoen 2016-2017 begonnen. De jeugd doe ik samen met een geweldige jeugdcommissie en een hele enthousiaste groep ouders die mij hierbij ondersteunt. Ik vind het geweldig dat ik de jeugd en het bestuur mag ondersteunen om zo de jeugd zo veel mogelijk te  stimuleren sportief bezig te zijn.

Met sportieve groet,

Kathy

Oudenaller-Besseling Kathy17