Bestuur

Theo Jong

Functie: Voorzitter
Mail: theo.jong@ssvsurvivalrun.nl
Telefoon: 0228 – 515767
Van wie ben je der ien?

Geboren en getogen in het mooie Lutjebroek keek ik als klein ventje eind jaren ‘80  altijd al naar het programma “survival of the fittest ”. Daar kwamen nog eens echte kerels voorbij die grote afstanden renden dwars door akkers, bossen, velden en sloten. Stukken met dikke boomstammen renden en daarna doormidden hakten. En uiteraard de hindernissen van touwen, netten en balken, daar keek je echt tegenop. Wat een buffels van mannen waren dat. Niet wetende dat ik jaren later aan dezelfde sport zou doen!

Dit is begonnen in het jaar 2000 met de allereerste Streker Oerbos Survivalrun. John Reus, de grote initiator van de SSV (en tot op heden nog in het bestuur actief!!!), vroeg of ik niet zin had in de run. Nou ja, waarom niet? Ik had net militaire dienst achter de rug dus dacht, dat doen we wel effe….                                      Dat bleek toch wat taaier te zijn dan op tv. Al met al beviel het wel daarom direct opgegeven voor de run in januari 2001 te Beltrum, de bakermat van de survivalrun. Dit bleek een nog taaiere variant. Onder een snijdende wind en aardig wat water te hebben gezien toch de finish gehaald. Hier bleef het dan voorlopig ook bij, want ik had ook nog een wervelende voetbalcarrière in de kelder van het amateur voetbal. Toen dat erop zat in 2007, toch maar eens gaan kijken bij de SSV en een training bezocht. Ik was meteen verkocht. Hierop gelijk lid geworden en tot op heden actief in de MSR-klasse met zo af en toe een lange run. Als je mij dan ook vraagt wat is er nou zo mooi aan de sport? Op de club de gezelligheid tijdens trainingen maar ook de onderlinge strijd. Ieder beoefent de sport op zijn eigen niveau en is daarmee verantwoordelijk voor zijn eigen successen. Daarbij is er een grote mate van saamhorigheid binnen de club.

Op een wedstrijddag ben ik altijd weer blij als ik eenmaal gestart ben en maar uiteindelijk ook weer bij binnenkomst met het felbegeerde rode bandje (want die is er niet voor om weg te geven); het ultieme bewijs van inzet, doorzettingsvermogen, techniek en kracht en waar je hebt laten zien bestand te zijn tegen de elementen van de natuur (nat/kou/hitte). Altijd weer een zeer voldaan en trots gevoel bij het uitlopen en behalen van een survivalrun!

Theo

Jos Mathot

Functie: Bestuurslid, coördinator Streker Oerbos Survivalrun en organisatie ODW
Mail: jos.mathot@ssvsurvivalrun.nl
Telefoon: 0228 – 583347
Van wie ben je der ien?

Jos Mathot is de naam, geboren, opgegroeid en wonend in het prachtige Wervershoof aan het IJsselmeer. Inmiddels de 60 jaar gehaald, getrouwd met Mia, 3 kinderen, Thomas, Marijn en Eline. Ik heb tot 1 april 2017 als adviseur bij ING gewerkt. Ik ben het liefst met sport bezig.

In de Beatlesperiode begon het met voetbal, zaalvoetbal en hardlopen. Het laatste doe ik nog steeds regelmatig. In 2002 was ik nieuwsgierig hoe de survivalrun SOS 2002 zou zijn en nadat ik heb meegedaan, was ik verkocht. Doordat we tijdens de survivaltraining o.a. ook door de sloten gingen, werd de prutmarathon eigenlijk ook wel interessant. Schermerhorn dus !! En als er ijs op de sloot ligt, sta ik er zo snel mogelijk op !!

In september 2005 vroeg Piet Brussel mij om coördinator/regelneef van de Streker Oerbos Survivalrun te worden. Ik kon geen nee zeggen en heb daar geen moment spijt van gehad. Dankzij een super-organisatieteam, een bouwteam, de vele vrijwilligers en het geweldige weer telkens weer een prachtwedstrijd. Dat doe ik nu al weer een hele tijd en op 11 september 2016 hebben we de 9e Oerbos georganiseerd, met maar liefst 1200 deelnemers.

See you aan de start bij de 10e SOS in 2018 !!  Hou onze site in de gaten.

Semanta Oud

Functie: Secretariaat / Ledenadministratie / ODWr
Mail: info@ssvsurvivalrun.nl
Telefoon: 06-24282928 (niet op zondag)
Van wie ben je der ien?

Hallo Allen,

Mijn naam is Semanta Oud. Geboren in de begin jaren 80. Al bijna mijn hele leventje woonachtig in het idyllische dorpje Hem. Passie voor de jaren 60/70, muziek en oldtimers. Koffie en sportverslaafd. Moeder van drie toppers.

In 2015 ben ik besmet geraakt met het survivalrunvirus. Wat ook weer overgeslagen is op mijn twee oudste kinderen (de jongste zal zeker volgen :). Wij zijn zeer regelmatig op de baan te vinden. Sinds 2016 ben ik met veel plezier jeugdtrainer bij SSV. En nu ook actief in het secretariaat samen met Wendy de Jong.

Sportieve groet,

Semanta Oud

Wendy de Jong

Functie: Secretariaat / Ledenadministratie / ODWr
Mail: info@ssvsurvivalrun.nl
Telefoon: 06-13161410 (niet op zondag)
Van wie ben je der ien?

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Wendy de Jong. Getrouwd en moeder van 2 kanjers, geboren in het prachtige Hilversum beter bekend als het Gooi. Vijftien jaar geleden verhuisd naar West-Friesland. Op de dagen dat ik geen chauffeur ben voor mijn kinderen studeer ik Bachelor Multimedia Design. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een goed boek te lezen of te schilderen.

Vanaf half augustus heb ik samen met Semanta Oud met heel veel plezier het secretariaat overgenomen. Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen of te bellen.

Sportieve groet,

Wendy de Jong

John Reus

Functie: Bestuurslid en hoofd trainingen senioren
Mail: john.reus@ssvsurvivalrun.nl
Telefoon: 06 -10593251
Van wie ben je der ien?

Ik ben geboren in de strengste winter van de vorige eeuw 1963 in Lutjebroek. Ik ben getrouwd met Petra en woon in Hoogkarspel. Mijn 2 kinderen Eline (’95) en Sven (‘98) zijn ook survivallers.

In begin jaren `90 was ik geobsedeerd door het programma “The Survival of the Fittest”. Met mijn toppie klim/loopvermogen deed ik in Beltrum 1995 wel even mee. Bij deze  onmenselijke survivalrun van 30 km, iets van 80 hindernissen, bij -8 C en ijzelregen, liep ik een fikse virus op. Dit bleek het survivalrunvirus te zijn.

Ik kreeg het voor elkaar om bij SAV een touw op te hangen en of het ietsje meer mocht zijn. Sindsdien heb ik bij SAV langzaamaan het lopen verruilt voor het hangen in touwen. Na een jaar RUC ging ik door naar het Top Survival Circuit waarin ik zolang mogelijk probeer mee te komen.

Uit een los clubje van survivallers ontstond binnen SAV een groeiende survivaltak en dit werd later het door Piet Brussel opgezette SSV en de bekende Streker Oerbos Survivalrun. De SSV groeide as kool, waarin de taken goed weggezet werden en waarin ik uiteindelijk als technisch lid neergehangen ben in het gevormde bestuur. Daarnaast ben ik ook (jeugd)trainer, maker van de jeugd- en seniorenschema’s, lid van de parcourscommissie van de Survivalrunbond en ik controleer ieder jaar een aantal trainingsbanen (zoals APGS, Almere, Vollenhove) en wedstrijden, zoals Dronten, Brugge, Kootstertille, De Knipe, Beltrum en Gendringen. Ook het SONN (Survival Overleg Noord Nederland) is een overleg groep van survival verenigingen waar wij veel aan hebben en waar ik regelmatig naar toe ga.

Ik vind het belangrijk om in een steeds groter wordend SSV een vriendschappelijke sfeer te hebben en om trainingen, plezierige en leerzame dingen goed op elkaar af te stemmen. SSV moet een vereniging zijn van jeugdigen, gemotiveerde recreanten tot aan een veelzijdige topper.

Wichard Steen

Functie: Penningmeester
Mail: wichard.steen@ssvsurvivalrun.nl
Telefoon: 0228 – 513435

Gertjan Kreuk

Functie: Bestuurslid en hoofd evenementen
Mail: gertjan.kreuk@ssvsurvivalrun.nl
Telefoon: 06 – 538 127 81
Van wie ben je der ien?

Ik ben geboren in 1981 in Wervershoof aan de rand van het IJsselmeer. Daar heb ik samen met mijn ouders en twee oudere broers tot mijn twaalfde gewoond. Toen ik naar het voortgezet onderwijs ging, besloten mijn ouders te verhuizen naar de Kadijkweg in Andijk. Daar startten ze hun eigen tulpenbedrijf, Maatschap Kreuk.
Sinds 2008 ben ik weer terug in Wervershoof  en woon ik samen met Mireille op de oude voetbalvelden van VVW. In 2011 zijn wij getrouwd.

Na het afronden van HTS bouwkunde, heb ik gewerkt voor Heddes Bouw. Na drie jaar besloot ik mijn loopbaan voort te zetten bij Hecon Bouwgroep. Inmiddels werk ik hier alweer zeven jaar als werkvoorbereider van mooie en gevarieerde bouwprojecten, zoals bedrijfshallen, boerderijen, maar ook grote appartementencomplexen en verbouwingen.

Als jong jochie ging ik op voetbal. In de jeugd bij VVW en later bij de senioren van Zwaagdijk. Een jaar of vijf geleden werd mij gevraagd of ik een keer mee wilde doen aan een survivalrun. Dit leek mij wel wat en zo geschiedde. De eerste run viel absoluut niet mee, maar toch vond ik het zó leuk dat ik ben blijven hangen bij SSV. Inmiddels heb ik mijn voetbalcarrière beëindigd en richt ik mij volledig op de survival. De kick van survival is om elke keer weer met je bandje over de finish te komen. Ook de sfeer rondom de runs vind ik geweldig.

Sinds 2013 ben ik als algemeen bestuurslid toegetreden tot het bestuur met als doel mijn steentje bij te dragen voor deze mooie vereniging. SSV is een dynamische vereniging met enthousiaste vrijwilligers en leden. En dit moet zeker zo blijven!

Nico Beerepoot

Functie: Bestuurslid en hoofd promotie
Mail: nico.beerepoot@ssvsurvivalrun.nl
Telefoon: 06 – 81335511
Van wie ben je der ien?

Ik ben opgegroeid aan de Ouwedik in Westwoud waar wij een bloemenbedrijf hebben. Vroeger voetbalde ik en begon ik met muziek maken. Muziek maken doe ik nog steeds bij St. Caecilia in Zwaag. Na mijn opleiding Commerciële Economie ben ik gaan backpacken.

Na een Jaar backpacken door Australië en Nieuw Zeeland was ik weer thuis en, aan het werk in de bloemen op het bedrijf van mijn vader. Ik kwam toevallig Peter de Haan tegen en die vond het maar raar dat ik helemaal niet meer aan sport deed. Hij wist wel een sport die bij me past. Ik mee naar de survival. Het was wel zwaar maar, ik was meteen verkocht. Die week spierpijn voelde heerlijk…

Een paar jaar geleden werd het vrij trainen op zondag gestart. Dat leek me wel wat en daarom ben ik een van de coördinatoren geworden. Nog weer een paar jaar later vroeg voorzitter Jos Timmerman mij of een bestuursfunctie mij wat leek. Na een vergadering mee gemaakt te hebben besloot ik de uitdaging aan te gaan en het bevalt goed.

Na een jaar trainen, toen een jaar recreatieve runs en daarna nog een paar jaar RUC heb ik de sprong naar het TSC gewaagd. Deze runs vragen veel van me. Naast het trainen op de baan ga ik daarom regelmatig naar Schoorl om door de duinen te lopen en fietsen. Ook train ik thuis tijdens het werk bij in de kas met apenhangen, touwklimmen en intervalloopjes. Ik merk dat wanneer ik veel onder mijn anaerobe drempel train ik veel trainingsarbeid kan verrichten en steeds sterker word…

Kathy Oudenaller

Functie: bestuurslid
Mail: kathy.oudenaller@ssvsurvivalrun.nl
Telefoon: 06-10439774

Van wie ben je der ien?

Mijn naam is Kathy Oudenaller- Besseling, woon in Venhuizen en ben getrouwd met Joeri. Wij hebben 2 kinderen :  Noortje en Jelmer. Alle 3 zijn ze lid van onze SSV. Zelf ben ik actief met tennissen en wandelen met onze hond ………

Ik ga graag mee met de sporters van het gezin. Survival, voetbal, tennis en paardrijden. Sta ook vaak langs de lijn en fotografeer dan graag voor de clubs.
Ik werk bij Panamerican Seeds in Venhuizen. Daar ben ik verantwoordelijk voor de Stockzone. Ik stek voor het bedrijf en het buitenland. Deze stekjes gaan de hele wereld over.

Ik heb mij aangemeld voor het jeugdbestuur, omdat ik graag meer wil regelen voor de jeugd. Hiermee ben ik in het seizoen 2016-2017 begonnen. De jeugd doe ik samen met een geweldige jeugdcommissie en een hele enthousiaste groep ouders die mij hierbij ondersteunt. Ik vind het geweldig dat ik de jeugd en het bestuur mag ondersteunen om zo de jeugd zo veel mogelijk te  stimuleren sportief bezig te zijn.

Met sportieve groet,

Kathy

Oudenaller-Besseling Kathy17