Run formulier uitleg

Doel van het formulier is om op één A4 blad aan geven welke runs je wilt lopen.

Dit formulier is afgeleid van de wedstrijdkalender van de Survivalrun Bond en zijn terug te vinden op www.survivalrunbond.nl > wedstrijden > wedstrijdkalender. Alle runs uit de wedstrijdkalender staan in de kolom.

We vragen of jullie op de lijst willen aangeven welke run jullie denken te gaan lopen komend seizoen. We willen dan gaan kijken of we eventueel gerichter kunnen gaan trainen naar een run toe. Dit voor zowel de recreant als voor de wedstrijdloper.

> Graag in de kolommen aangeven welke categorie en afstand gelopen gaan worden.
Dus bijv. JSC-C bij wedstrijd, of 8km bij recreatief. Bij opmerkingen kan bijv. koppel/ouderkind ingevuld worden. Of eventuele andere opmerkingen

> De geel gearceerde runs zijn leuke runs voor de jeugd, en meestal op 1,5uur rijden van de Streek.
> de groen gearceerde runs hebben wedstrijd voor de jeugd

> De inschrijving voor wedstrijdcategorieën opent exact 16 weken voor de eerste dag van de survivalrun en sluit exact 5 weken voor de eerste dag van de survivalrun. Het tijdstip van openen en sluiten is 19.00 uur. Echter, zodra het minimumaantal startplekken van een wedstrijdcategorie (zoals vermeld in AR 3.13) is gevuld, mag de WO de inschrijving van die categorie sluiten; dit kan vroeger zijn dan 5 weken voor de survivalrun. De inschrijving van de recreatieve runs mag zelf bepaald worden door de wedstrijdorganisatie, maar hou de weken van de wedstrijden aan om te kijken wanneer de inschrijving geopend wordt voor recreanten.

WedstrijdformulierSSV 2022-2023