Laatste nieuws

11e Streker Oerbos Survivalrun 2020 afgelast

Als gevolg van de voortdurende coronacrisis en de grote onzekerheid ten aanzien van het verdere verloop ervan, alsmede de grote druk op de vrijwilligers die na de crisis hun eigen bedrijf weer op moeten starten, heeft de organisatie van de Oerbos besloten om de 11e Streker Oerbos Survivalrun dit jaar niet door te laten gaan. […]

Afsluiting SSV-complex verlengd tot en met 1 juni 2020

Beste leden, In navolging van het laatste nieuws omtrent de uitbraak van het Corona-virus en het advies van de Survivalrun Bond Nederland (SBN) en het RIVM is de afsluiting van het SSV-complex voor eenieder verlengd tot en met 1 juni 2020.

Tijdelijk geen SSV-trainingen ivm Coronavirus

Beste leden, De ontwikkelingen rond het Corona-virus zal een ieder niet ontgaan zijn. Het SSV-bestuur neemt in deze het advies van de Survivalrun Bond Nederland (SBN) over en gelast tot en met 31 maart 2020 alle trainingen af. Graag jullie begrip hiervoor! Onze baan zal in eerste instantie op dinsdagavond en donderdagavond wel toegankelijk zijn […]

Coronavirus & Survivalrun

Tot en met 31 maart zijn alle survivalruns (Zelhem, Zeist en Wesepe) in Nederland op advies van het RIVM afgelast. Voor verdere uitleg verwijzen wij naar het onderstaande artikel op de website van de Survivalrun Bond Nederland.

Nieuw in de SSV-Webwinkel

In de webwinkel van de Streker Survivalrun Vereniging bij Muta-Sport zijn sinds kort Fusion C3 Tights te koop. Klik hieronder om naar de webwinkel te gaan.

De wedstrijdkalender voor seizoen 2020-2021 is bekend!

Op de website van de Survivalrun Bond Nederland is de (voorlopige)wedstrijdkalender voor seizoen 2020-2021 gepubliceerd:

Hersteldag survivalbaan 8 februari 2020

Vandaag met 38 man aan de bak gegaan om onze baan weer top te maken. Onder leiding van onze bouwploeg zijn er weer vele klussen gerealiseerd. Robbert, Wilfred, Sjaak, Derk, Mark en Lennart hadden de zaakjes goed op orde👍🏻 Iedereen enorm bedankt voor jullie inzet.

Datum 11de OERBOS bekend

De 11de Streker Oerbos Survivalrun wordt ZONDAG 13 SEPTEMBER 2020 georganiseerd. Hierbij is rekening gehouden met andere survivalrunwedstrijden, Grootebroeker kermis en de clubkampioenschappen van SAV. De route is geheel vernieuwd. Start en finish zijn nu beiden op het SSV terrein. We lopen richting Venhuizen, dan richting Broekerhaven en dan via de Streekschutters en Martinus College […]