Trainingen jeugd

Vanaf woensdag 29 april zijn de jeugdtrainingen weer hervat. De trainingstijden zijn daarbij enigzins aangepast. Voor meer informatie verwijzen wij naar het nieuwsbericht.

Woensdag:

19:00 uur – 20.30 uur: jeugd van 10 – 17 jaar

Vrijdag:

19:00 uur – 20.30 uur: jeugd van 10 – 17 jaar

Zondag (open baan) (hele jaar):

10.00 – 11.30 uur:  jeugd en senioren           (Er wordt geen training gegeven. Bedoeling is zelfstandig te trainen)

Hoofdtrainer bij de jeugd is:

Sam Volten                           Hoofdtrainer op woensdag   (06 – 27539695 )
Martijn van der Deure        Hoofdtrainer op vrijdag         (06 – 27034651)
Mail: jeugdtrainers@ssvsurvivalrun.nl

Hoe ziet een jeugdtraining er uit.

Er wordt survivaltraining gegeven aan de jeugd op woensdag en vrijdag van 19:00 tot 20:30.
Wij bieden trainingen voor kinderen van 10 t/m 17 jaar.
Uw zoon/dochter traint op één van deze dagen, tenzij ze binnen het wedstrijdcircuit 5 wedstrijden lopen. Wilt u hier meer over weten, kijk dan onder het kopje survivalruns.

We starten op 19:00 op het terrein. Tijdens de training wordt er aandacht besteedt aan de technieken van de sport, basiskracht en hardlopen.

We trainen het hele jaar door, dus ook in de zomer- wintervakantie. Alleen bij extreem weer gaat de training niet door, dan graag dit doorgegeven aan de hoofdtrainer.

Kun je een keer niet aanwezig zijn bij de training, dat is dan erg jammer. Vergeet dan niet tijdig af te melden door een app of mail te sturen naar de hoofdtrainer. Deze informatie is te vinden onder het kopje survival jeugdtrainers.

De trainers werken met een wisselpoul. Dit betekend dat er verschillende toegewijde trainers zijn uw zoon/dochter training geven.

Bij mooie dagen kan het voorkomen dat de survivaltraining door de polder gaat. Er wordt dan door sloten gebanjerd en geklommen in bruggen. Dus wees voorbereid en zorg dat uw zoon/dochter schone kleren mee heeft en een vuilniszak voor de natte kleding.
Bij hele koude dagen gaat de training ook gewoon door. Koude handen komen dan vaak voor. Een paar oude sokken wordt geadviseerd zodat de handen warm blijven tussen het klimmen door.

Wilt u te allen tijde op de hoogte blijven van de laatste informatie over de jeugd, dan kunt u deelnemen aan de jeugd informatiepunt appgroep. Hier zitten alle ouders in. Wilt u hier bij horen dan kunt u een berichtje sturen naar de hoofdtrainer.