Stappenplan inschrijven voor een run

Stap 1 – Wedstrijdoverzicht
Ga naar survivalrunbond.nl.

Stap 2 – Selecteren Run
Ga vervolgens naar kalender seizoen 2019-2020 (of later) en vervolgens naar een run waar je je wilt inschrijven. Deze moet groep zijn, anders is deze nog niet open of al gesloten. Let op, voor het wedstrijdcircuit moet je bij jeugdleden kijken naar de rode J. Als je als recreant wilt lopen, kijk dan goed naar de leeftijd.
inschrijven voor een run 2
Stap 3 – Selecteren categorie /afstand
Heb je je run geselecteerd, dan kom je bij dit scherm, ben je een SBN lid, dan voer je het lidnummer of de achternaam. Ben je dit niet, klik je het bovenste bolletje aan. De cijfers geven aan hoeveel er maximaal ingeschreven kunnen worden voor de desbetreffende afstand, en hoeveel er op het moment zijn ingeschreven. heb je het juiste bolletje aangeklikt, dan klik je, volgende stap aan.
inschrijven voor een run 3
Stap 4 – Aanmelding
Via de vereniging ben je automatisch lid van de bond, het bondsnummer dat is doorgegeven via de ledenadministratie, kun je invoeren. Mocht het juiste nummer of achternaam niet tevoorschijn komen, stuur dan een berichtje naar de ledenadministratie: info@ssvsurvival.nl
Dan kom je bij het inschrijfformulier. Hier kun je de afstand aangeven en vervolgens de gegevens invullen. Als je wel SBN lid bent, betaal je 6 euro minder, dit is omdat je dan al verzekerd bent bij de bond, als je dit niet bent betaal je die 6 euro bovenop de deelnemerskosten. Dit wordt via automatisch incasso afgeschreven van de rekening die wordt opgegeven. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, ga je verder naar de volgende stap.
 inschrijven voor een run 4
Stap 5 – Bevestiging
Als je alle stappen volgt, is het inschrijven een fluitje van een cent.
Vervolgens krijgt u in uw mailbox een bevestiging van het inschrijven, na een tijdje ontvangt u ook de aankondiging van de automatische incasso, hierin wordt vermeld wanneer het bedrag wordt afgeschreven van uw rekeningnummer.
Stap 6: Tot slot
Heel veel plezier met het lopen van de runs/wedstrijden waarop je hebt ingeschreven!

Hallo daar!