Rabobank clubkas campagne

Beste leden,

Afgelopen jaren hebben leden en vrijwilligers van ons meegedaan met de Rabo fietssponsortocht en zo een aardig bedrag bij elkaar gefietst voor SSV. Deze sponsortocht is dit jaar opgegaan in de Rabobank Clubkas Campagne.

Hoe werkt het?

Bij de Rabobank ClubKas zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de campagne en anderzijds leden die mogen stemmen op verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen.

Rabobank West-Friesland stelt in 2018 een bedrag van € 250.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank West-Friesland mogen verdelen over de deelnemende clubs. Elk lid brengt vijf stemmen uit (max 2 per club). Dit stemmen doen zij online of op één van onze kantoren.

Lid?

Tijdens deze stemperiode van (8 mei 2018 tot en met 28 mei 2018) brengen leden van de Rabobank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode meer informatie. Voor leden betekent dit: ledeninvloed in de meest zuivere vorm.

Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de club wordt uitgekeerd.

Gratis lidmaatschap

Let op: alleen leden van Rabobank West-Friesland mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kunt u tot en met 10 april 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via www.rabobank.nl/leden.

Via telebankieren kunt u bij uw profiel zien of u wel of niet lid bent en alle leden worden persoonlijk uitgenodigd om te stemmen. Dit kan van 8 t/m 28 mei en u mag max 5 stemmen uitbrengen en max 2 per club. Dus indien u nog geen lid bent, meld u dan gratis aan als lid en breng 2 stemmen uit op de Streker Survivalrun Vereniging Grootebroek (SSV).

Namens het SSV-bestuur alvast bedankt!

Met vriendelijk groet,

Theo Jong
Voorzitter Streker Survivalrun Vereniging Grootebroek

 Rabobank