Hindernis hersteldag zaterdag 19-3-2016

 

Hindernis hersteldag zaterdag 19-3-2016

Kwart voor 8 in de kantine.

Dames en heren survivallers,

Na een natte winter wederom zonder vorst (op dit moment 29 februari) is het bijna weer tijd voor de grote voorjaarsbouwdag. Deze keer kunnen we wel veel handen gebruiken want we gaan een begin maken om de hele rechterkant te vernieuwen.
Het plan is om van voor tot achter, langs de kant van de weg, een kasconstructie te plaatsen waar 3 verschillende hindernissen in 2-voud naast elkaar komen. In totaal komen er dan ongeveer 85 verschillende hindernissen in te hangen! Alle hindernissen die er nu al hangen komen erin plus nog een aantal nieuwe.
Ook is er nog ruimte voor nieuwe ideeën.
Het idee was geboren omdat er verschillende dode bomen instaan die al meer gaan wankelen en er veel touwen aan de bomen vastzitten waardoor we ze bijna ieder jaar weer opnieuw moeten vastmaken. Met deze kasconstructie ben je van dat onderhoud af en krijgen we een heel overzichtelijke baan met nog meer hindernissen. Speciaal voor de jeugd en beginners komen er wat vakken met lage hindernissen.
Dit betekent wel dat we komend jaar wat meer helpers kunnen gebruiken want hoe meer man hoe sneller alles klaar is.

Ook is er nog wat herstelwerk o.a. moeten de triangels aan een nieuw boven touw en verder de gewone dingen zoals oude boomstronken weghakken en touwen afbranden.

Nog even voor wie het nog niet weet: De baan is op zondag ook altijd open van kwart voor 10 tot 12 en word vooral gebruikt om een van de heerlijke buffelruns te lopen die op het prikbord staan. Praktisch alle hindernissen op de baan komen in de verschillende buffelruns aan bod dus genoeg om je uit te leven

Al met al is er dus weer genoeg werk.
Kijk even of je tijd hebt en geef je op via de mail.

Ook zijn jeugdleden weer van harte welkom omdat er o.a. deze keer wat meer snoeihout opgeruimd moet worden.

Om 8 uur willen we echt beginnen en om half 1 willen we er weer mee kappen, dus kom op tijd. Voor broodjes moet jezelf zorgen. Wilfred zorgt als het goed is weer voor de eieren. Koffie en thee is er in de kantine en voor de koek word gezorgd.

Knoopervaring hoeft niet iedereen meer te hebben want de kasconstructie schroeven we in elkaar. Uiteraard wel de touwen die ertussen hangen

Wie is trouwens deze atleet, wat is hij aan het doen en waar?

Wie

Groeten Gerard

Oh ja, de volgende datum is zaterdag 4 juni