Bouwdag op 5 november 2016

Dames en heren survivallaars,  

Voor dat de winter invalt hebben we op 5 november al weer de laatste bouwdag van het jaar. We gaan dan het laatste stuk van de superhindernis bouwen waardoor we weer heel veel man / vrouw kunnen gebruiken. In het laatste stuk komen o.a. de bekende topstukken zoals het tonnetje en de zeer korte touwtjes maar ook veel geheel nieuwe hindernissen zoals ijzeren stokjes, horizontaal helicopternet, zwarte buis in de lengte en aantal borstwaards om palen op verschillende hoogten.

Nog even voor de duidelijkheid en speciaal voor de nieuwe leden: Van ieder actief lid word verwacht dat hij of zij een paar keer per jaar mee helpt met het in stand houden van onze prachtige baan of op een andere manier vrijwilligers werk te doen.

We willen weer om 8 uur beginnen tot een uur of 3. Dus mocht je een gedeelte van de dag kunnen ben je ook welkom. Uiteraard doen we na afloop een lekker biertje!
Ook dames en jeugd zijn van harte welkom want er zijn genoeg klusjes eromheen.

Ook is er nog wat herstelwerk, o.a. moeten de triangels aan een nieuw boventouw en verder de gewone dingen zoals oude boomstronken weghakken en touwen afbranden.

Nog even voor wie het nog niet weet: De baan is op zondag ook altijd open van kwart voor 10 tot 12 en word vooral gebruikt om een van de heerlijke buffelruns te lopen die op het prikbord staan. Praktisch alle hindernissen op de baan komen in de verschillende buffelruns aan bod dus genoeg om je uit te leven

Al met al is er dus weer genoeg werk.

Kijk even of je tijd hebt en geef je op via de mail (gerard@germaco.nl)

Om 8 uur willen we echt beginnen, dus kom op tijd. Voor broodjes moet jezelf zorgen. Wilfred zorgt als het goed is weer voor de eieren. Koffie en thee is er in de kantine en voor de koek word gezorgd.

Knoopervaring hoeft niet iedereen meer te hebben want de kasconstructie schroeven we in elkaar. Uiteraard wel de touwen die ertussen hangen

Groeten Gerard

 

Oh ja, de volgende datum is zaterdag 18 maart.

Hieronder nog even een fragment van de Oerbossurvival dat duidelijk aantoont dat er wel listige hindernissen inzaten.

hindernis_2016