Hersteldag 21 november 2015

Hindernis hersteldag zaterdag 21-11-2015

kwart voor 8 in de kantine.

Dames en heren survivallers,

Het seizoen is al weer lekker op dreef en aan de laatste uitslagen te zien doen we het als SSV helemaal niet slecht. We doen het gewoon harstikke goed met 4 man bij de eerste 12 in de RUC en in de TSC loopt veteraan Freddie ook nog rond als een jonge god, achterna gezeten door Peter en Cowboy Nico die in Neede zelfs voor het donker binnen was. Ook de 2 dames in de BSC doen lekker mee en de 2 heren ook al hoe wel die gewoon in de RUC thuishoren. Ten slotte hoor ik van de jeugd ook hele positieve berichten.

Nu de club steeds groter word (inmiddels 170 seniorleden en 57 junior) is het wel leuk dat we zoveel hindernissen hebben om ons lekker uit te leven. Helaas moeten we af en toe toch wat touwen vernieuwen en half verrotte balken vervangen. Ook moet het snipperpad weer wat aangevuld worden, troep opgeruimd en uitgerafelde touwen weer afgebrand worden.

Nieuwe hindernissen zitten deze keer niet in de pijplijn of iemand moet nog op een glorieus idee komen.

Voor diegene die af en toe buffelruns lopen en ook voor diegenen die ze nog niet lopen: Er zijn 2 Large en Light van10km met 30 hindernissen en 2 Large en medium van 10km met ieder 50 hindernissen. De extra large is maar 8km maar wel nog met 70 heerlijke hindernissen. Genoeg keuze dus om je een paar verloren uurtjes uit te leven of bijv op zondagochtend.

Al met al is er dus weer wat werk. Kijk even of je tijd hebt en geef je op via de mail (gerard@germaco.nl)

Ook zijn enkele jeugdleden weer van harte welkom voor wat opruimwerk en hand en spandiensten.

Om 8 uur willen we echt beginnen en om half 1 willen we er weer mee kappen, dus kom op tijd. Voor broodjes moet jezelf zorgen. Wilfred zorgt als het goed is weer voor de eieren. Koffie en thee is er in de kantine en als het meezit krijgen we weer wat lekkers bij de koffie.
Knoopervaring hoeft tegenwoordig niet meer zo nodig  omdat we het meeste met hijsbanden ophangen maar een beetje inzicht is nooit weg.

Groeten Gerard

NB: de volgende baan hersteldag is zaterdag 19 maart 2016

O ja, wie is hier aan het uitrusten en waar.

foto hersteldag.