Bericht van de bouwploeg

Beste leden,

Als eerste willen we iedereen bedanken die de laatste tijd heeft meegeholpen met de werkzaamheden aan onze baan. Zonder jullie hulp kunnen we de benodigde werkzaamheden niet uitvoeren.

Het is velen al opgevallen dat er niet alleen hindernissen zijn bijgekomen maar ook hindernissen zijn weggehaald. Dit is omdat er aan de “oude” zijde een opslagloods voor onze materialen gebouwd gaat worden. Daardoor moet er een enkele boom weggehaald worden waar nu hindernissen in hangen. In de planning staat dat we nadat de loods gebouwd is aan de  “oude” zijde nog twee sporen met kasconstructies gaan bouwen. De komende tijd hebben we dus nog genoeg werkzaamheden uit voeren voor zowel de loods als voor de Oerbosrun en daarna voor de nieuwe constructies.

Wij zullen dus nog regelmatig een beroep op jullie doen voor hulp om onze baan nog beter en uitdagender te maken. Wij kunnen alle hulp gebruiken ook al kan je niet knopen, ook de vrouwelijke leden en oudere jeugd zijn welkom om te helpen. Wat is er nu mooier dan klimmen in de hindernis die jezelf mee hebt geholpen te bouwen ?

Ideeën voor nieuwe hindernissen zijn altijd welkom, laat ons weten waar behoefte aan is.

Tot de volgende bouwdag!

De Bouwploeg
Wilfred
Sjaak
Lennart
Robbert
Gerard