SSV nieuwsbrief januari 2021

Beste leden,

Zoals jullie weten zijn het nog altijd roerige tijden. Maar we zijn blij dat ondanks alles de survivalruntrainingen door kunnen gaan. Uiteraard is dit wel met inachtneming van de regels en deze gelden voor iedereen. Over het algemeen gaat dit goed, maar voor sommigen kan het geen kwaad deze nogmaals onder de aandacht te brengen. Overigens heeft de ingevoerde avondklok geen invloed op de trainingstijden.

Gedragsregels SSV in verband met Corona
Allereerst staan de algemene regels op: https://nocnsf.nl/sportprotocol

En de extra verplichte gedragsregels vanuit SSV:

  • Er wordt geen training gegeven, het is vrij trainen;
  • Fietsen voor de poort parkeren;
  • Bij binnenkomst op het complex direct het buffelpad op;
  • De kleedkamers zullen afgesloten blijven. Er wordt thuis gedoucht. Toilet is ook dicht;
  • De atletiekbaan wordt niet betreden. Hier traint SAV;
  • Tijdens trainingen NIET in de handen spugen!! Emmers water staan her en der op de baan;
  • GEEN groepsvorming. Men traint met maximaal 2 personen op 1,5 meter, bij voorkeur in hetzelfde kleur shirt;
  • 1 looprichting buffelpad (tegen de klok in zoals gebruikelijk);
  • Maximaal 2 personen in 1 trainingsvak;
  • Na de training direct naar huis.

Voor de jeugd zijn de voor hen geldende regels gecommuniceerd via de jeugd informatie app.

Jaarvergadering (vrijdag 9 april)
Oorspronkelijk zou de jaarvergadering in oktober plaatsvinden. Maar omdat we bij voorkeur een fysieke vergadering wilden organiseren, is deze verplaatst naar januari. Helaas is er op dit moment nog steeds geen licht aan het eind van de tunnel, waardoor we hebben besloten om toch een (digitale) vergadering in te plannen. Dit zal zijn op vrijdag 9 april om 19.30 uur. Het verzoek om deze datum alvast in je agenda te noteren. De officiële uitnodiging volgt.

AED
De oplettende survivelaar heeft hem misschien al zien hangen aan de Bikkelboet: een AED. Natuurlijk hopen we dat we deze nooit zullen hoeven te gebruiken, maar het geeft een veilig gevoel te weten dat deze beschikbaar is voor het geval dat. De AED is geschonken door het Coöperatiefonds Rabobank. Waarvoor onze hartelijk dank!

Zaterdagtrainingen (krachttraining)
Sinds oktober zijn wij op zaterdag gestart met krachttrainingen op de baan voor 18+. Deze training start om 8.30 uur. Helaas heeft Thijs Vlam aangegeven te stoppen met het geven van deze training. Daarom zijn we op zoek naar trainers die dit over zouden willen nemen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan zal deze training niet langer gegeven kunnen worden. Indien je interesse hebt, meld je dan aan bij Folkert Kaagman.

Thijs Vlam
Onze trainer Thijs Vlam heeft een eigen bedrijf opgestart in personal training. Wil je hier meer over weten kijk dan op https://www.fitinwf.nl

Bouwwerkzaamheden
Zoals de fanatieke survivelaar heeft kunnen zien gaan de bouwwerkzaamheden naast de Bikkelboet gestaag door. Er komen steeds meer nieuwe (uitdagende) hindernissen bij. Wij als bestuur zijn erg blij met hetgeen wordt neergezet door de bouwploeg. Het ziet er allemaal professioneel uit en we hopen dat eenieder hier veel plezier/uitdaging aan gaat beleven.

Met sportieve groet,
Bestuur SSV