Survivalrun Bond Nederland

Waarom lid worden van de Survivalrunbond Nederland (SBN) ?

-> Samen sterk
De SBN wil als overkoepelende survivalorganisatie de survivalkrachten van de trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties bundelen. Op die manier hopen we deze geweldige sport op een nog hoger peil te krijgen. We doen dat samen met de vele actieve lokale organisaties en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden.

-> Verzekering
Als lid van de Survivalrunbond Nederland ben je verzekert voor ongevallen die plaats vinden tijdens survivaltrainingen. Dat geldt alleen voor trainingen bij aangesloten trainingsgroepen in de reguliere trainingsuren.

Ook ben je verzekert voor ongevallen tijdens wedstrijden die worden georganiseerd onder auspicien van de bond.
Voor deze wedstrijden geldt dat ze zijn gecontroleerd door de Parcourscommissie van de S.B.N. In deze parcourskeuring wordt met name gelet op de veiligheid van de diverse hindernissen.

-> Bondsblad “Survivalrun”
Drie keer per jaar verschijnt het bondsblad “Survivalrun”. boordevol informatie over de survivalsport met wedstrijdverslagen, interviews en wedstrijduitslagen. Ook zijn er een aantal vaste rubrieken en worden er zoveel mogelijk foto’s geplaatst.

->Wedstrijdlicentie
Daarnaast kunt je als lid een wedstrijdlicentie aanvragen voor het LSR (Lange Survivalrun), MSR (Middellange Survivalrun) en KSR (Korte Survivalrun) of het Jeugd Survival Circuit (JSC). Opgeven hiervoor doe je op de website van de bond.